Skip to main content

JAZZ/TAKES SUPERGROUP spelar en blandning av originalkompositioner och jazztolkningar av hits från genrer som 90-talets Grunge (Pearl Jam, Soundgarden, Alice In Chains, Nirvana, Soundgarden), 70-talets Disco (Chic, Abba, Sister Sledge), French Electronic (David Guetta), Heavy Metal (Metallica), 90-talets Hip Hop (Nas, Notorious B.I.G., A Tribe Called Quest), 70-talets NY Post Punk (Television,  Patti Smith, The Ramones), 80-talets brittiska New Wave (New Order) och mer.

Möt bandmedlemmarna:

Saxofonisten och producenten i världsklass, Bill Evans, debuterade på den internationella musikscenen på 1980-talet med Miles Davis. Han har turnerat och spelat in med artister som John McLaughlin, Herbie Hancock och Mick Jagger för att nämna några. Evans har släppt 26 soloalbum, fått Grammy-nomineringar och tagit plats i otaliga samarbeten och turnéer.

Förutom att uppträda, arrangera, komponera och producera musik har Niels Lan Doky arbetat som filmregissör, författare, klubbägare, talare mm. Han är dessutom adlad av HM Drottning Margrethe II av Danmark! Internationell press har kallat honom “den bästa pianisten i sin generation” och “en av de viktigaste pianisterna som europeisk jazz har gett oss under de senaste 45 åren”

Ursprungligen från Chicago blev basisten Darryl Jones berömd i mitten av 1980-talet och spelade in och turnerade över hela världen med Miles Davis. 1985 blev han medlem i Stings första soloband med Branford Marsalis, Kenny Kirkland och Omar Hakim. Jones gick med i Rolling Stones efter att basisten Bill Wyman gick i pension och har turnerat och spelat in med bandet sedan 1994.

Harvey Mason är en av de mest inspelade trummisarna genom tiderna. Hans meriter speglar häpnadsväckande mångsidighet (Björk, James Brown, Celine Dion, Duke Ellington och Earth Wind & Fire är bara början) och hans mest kända jazzverk inkluderar det banbrytande Herbie Hancock-albumet “Headhunters” från 1973 där han också var med och skrev hitlåten “Chameleon”.I samarbete med Skånsk Live

Öppnar: 19:00
Börjar: 20:00

Biljettpriser:
Ståplats 295 kr
Onumrerad sittplats 445 kr

Leave a Reply