Skip to main content

När något tar slut och något annat tar vid. Vad bär oss när vi inte längre orkar bära oss själva? Vem vänder ljus i mitt mörker?

Isabella Lundgren är en av Sveriges främsta jazzsångerskor och en artist i världsklass. Med en fantastisk röst och unik intensitet har hon, som få, förmågan att trollbinda sin publik.  2016 gjorde Isabella ett uppmärksammat Sommarprat i P1 där hon lyfte fram flera av de livsfrågor som också återspeglas och är centrala i hennes musik.

Irma Schultz är en meriterad sångerska, låtskrivare och skådespelare med en mängd soloalbum, listframgångar och hyllade samarbeten i bagaget. År 1990 vann Irma en Grammis för Årets kvinnliga pop. Senaste skivan består av eget material och tonsättningar av poesi, bl. a. Tranströmer och Boye. Hon medverkar också regelbundet i programmet Helgsmål i P2.

Båda sångerskorna är flerfaldigt prisbelönta och erkända inom sina olika fält. Trots att de verkar inom olika genrer finns ett tydligt släktskap i deras sätt att tänka kring och ta sig an musik. Tillsammans ger de en varm och innerlig vinterkonsert med jazz, visa, egna sånger och evergreens. Med sig har de pianisten Julia Nilsson och en kvinnlig gitarrist.

Öppnar: 13:00
Börjar: 14:00

Biljettpriser:
Ordinarie 240 kr
Studerande med leg 120 kr
Under 20 år fri entré

Leave a Reply